Hlavní obsah

Paris Hiltonová má nového milence

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Prominentním hostům, kteří ve floridském Organdu čekali na příchod dědičky hotelového impéria Paris Hiltonové, která měla slavnostně otevřít svůj první noční klub, docházela s přibývajícím časem trpělivost a odešli. Jen ti nejvytrvalejší dokázali čekat na hostitelku až do jedné hodiny ranní. Za její zpoždění údajně může nová láska.

Foto: Jiří Smutný

Divadlo Bolka Polívky

Článek

Více než šestihodinové zpoždění omlouvala třiadvacetiletá Paris tím, že měla potíže s návratem z lyžařské dovolené, kterou strávila ve švýcarských Alpách. Zasvěcení přitom vědí své.

Oprávněně se totiž domnívají, že za téměř neomluvitelné zmeškání majitelky nového klubu nemůže nikdo jiný než její nejnovější milenec. Ve Švýcarsku se totiž Hiltonová seznámila s Paridem Latisem (25), který ji na první pohled okouzlil.

Na škodu mu rozhodně není ani to, že je synem předního řeckého majitele lodí a může se stejně jako ona těšit na tučné dědictví. Majetek jeho otce Spiro Latise se podle odhadů finančních expertů pohybuje kolem částky 3,5 miliardy eur.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám