Hlavní obsah

Pamela Andersonová si zalévala ňadra

– LOS ANGELES
Novinky, Korzo

Americká seriálová hvězda Pamela Andersonová (36) je na své bujné poprsí jistě pyšná. Zřejmě se domnívá, že právě její ňadra jsou nejdůležitější, proto o nich stále hovoří. Naposledy se svěřila s pocity, které v pubertě prožívala, když její vnady začaly pučet.

Foto: Lenka Žáčková

Chrtí oskaři - udělování cen

Článek

"Nejprve mi začal rašit levý prs. Bulka, která se utvořila pod bradavkou, mě tehdy pořádně vyděsila. Myslela jsem si, že jde o rakovinový nádor a snažila se ji zamáčknout zpátky do hrudníku," vyprávěla Pamela.

Hodiny biologie asi pořádně flákala a moc si z nich neodnesla. Poučit ji totiž musely teprve spolužačky, které Pamelu klidnily s tím, že v žádném případě není nemocná, nýbrž pouze přirozeně dospívá.

Kamarádův recept nefungoval

Chytřejší o pár rad přesto hloupě nalétla vtípku jednoho ze svých spolužáků. "Vadilo mi, že na rozdíl od některých vrstevnic jsem příliš plochá," vzpomíná, a tak jí prý kamarád ze třídy poradil, aby si zepředu polévala tričko vodou. "Uvidíš, že ti prsa okamžitě začnou růst," přesvědčoval údajně budoucí hvězdu.

Andersonová zjistila až později, že zaručený recept nefunguje a že si z ní spolužák asi pěkně vystřelil. Záhy bystře pochopila, že oslňující objem podprsenky jí mohou zajistit jen plastičtí chirurgové.

Do rukou lékařů se dala třikrát po sobě, než se jí splnil dívčí sen. Díky silikonovým implantátům si získala pověst prsatého zázraku.

Reklama

Související témata:

Související články

Pamela Andersonová napadla KFC

Americká herecká hvězda Pamela Andersonová napadla síť jídelen fast food KFC. Restaurace se podle ní provinily tím, že lživě informovaly veřejnost o způsobu...

Výběr článků

Načítám