Hlavní obsah

Oteklá Bartošová je pryč, zpěvačka pije jen vodu a výtažky z ječmene

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Iveta Bartošová vypadá čím dál lépe. Pryč je oteklá zpěvačka, která své fanoušky před časem spíše děsila. Bartošová prochází očistnou kúrou, má speciální jídelníček a pije jen vodu a výtažky z mladého ječmene.

Článek

Ani kapka alkoholu, žádné prášky. "Troska" Iveta Bartošová, která děsila fanoušky z titulních stran bulvárních plátků, je pryč. Zpěvačka dře v posilovně, má tvrdý režim a vypadá čím dál lépe. "Mám očistnou kúru, cítím se skvěle a energie mám na rozdávání. Dlouho jsem se necítila takhle dobře," řekla Novinkám Bartošová.

Skvělou formu a princeznovský outfit předvedla zpěvačka na charitativním koncertě Červená stužka a My pro Dům světla, jenž se uskutečnil v Betlémské kapli a podpořil již počtvrté projekt boje proti AIDS.

Zpěvačka tady byla hlavní hvězdou večera, který vyplnili i zahraniční hosté, mimo jiné velká hvězda Ukrajiny, zpěvák Vitalij Kozlovský.

"Kdykoliv mám příležitost jakkoliv pomoci, ať se to týká opuštěných nebo nemocných dětí, ale i zákeřných nemocí, se kterými si odborníci zatím ještě neví rady, ráda to udělám. Proto jsem bez velkého rozmýšlení kývla i na účast na charitativním koncertě a jsem nadšená, že existují nové domácí testy na AIDS," říká Bartošová.

Pro tuto příležitost si oblékla bílé společenské šaty, které by mohly klidně plnit i funkci šatů svatebních. Pomýšlí snad zpěvačka na další vdavky?  "Tak to opravdu ne," směje se Iveta. "Nepomýšlím ani na nový vztah, mám z něj teď trochu strach. Rozpad mého manželství je přece jen příliš čerstvý," dodala zpěvačka.

Reklama

Výběr článků

Načítám