Hlavní obsah

Otec s dvouletou dcerou vlezl do výběhu se slonem. Zvířeti unikl, policii nikoliv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K těžko pochopitelnému činu se minulý pátek odhodlal Jose Navarrete, který se svojí dvouletou dcerou překonal zábrany u výběhu se slony v zoologické zahradě v americkém San Diegu. Rozzuřenému slonovi unikl s malým dítětem jen o vlásek a putoval rovnou na policejní stanici.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pětadvacetiletý Navarrete vzal svoji dceru v pátek odpoledne do zoo a podle svých slov si chtěli společně pořídit fotografii se slonem. Aby byla autentická, rozhodl se Američan, že dítě vezme do náručí a překoná s ním ohradník, jehož část je pod proudem. Do výběhu se skutečně dostali, což se ale přítomnému zvířeti pranic nelíbilo.

Za vyděšeného křiku ostatních návštěvníků prchal Navarrete s dcerou rychle pryč a rozzuřenému slonovi unikli opravdu jen o vlásek. Při opuštění výběhu je navíc na amatérských záběrech vidět, že holčička otci spadla, rychle se však dostala zpátky do bezpečí, informovala stanice CBS.

Medvěd na procházce honil majitele po ulici. Nakonec ho srazil autobus

Koktejl

Podle zoologické zahrady Navarrete závažně porušil návštěvní řád, bylo ale naštěstí potvrzeno, že se nikomu nic nestalo. Američan přesto skončil na policejní služebně, kde musel podat vysvětlení. Je možné, že bude muset rovněž čelit obvinění z ohrožení dítěte. Bylo také zkoumáno, zda nebyl v době návštěvy zoo pod vlivem alkoholu či drog. O výsledku ale policie doposud neinformovala.

Reklama

Výběr článků

Načítám