Hlavní obsah

Otec pustil dětem film pro dospělé místo Šmoulů

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou omyly vtipné, o kterých budete jednou rádi pobaveně svým ratolestem vykládat. Pak jsou ale také omyly trapné, u kterých doufáte, že se o nich již nikdy nepromluví. Nejmenovaný muž z amerického státu Utah jistě doufá, že o své chybě, kdy skupince dětí pustil film pro dospělé místo Šmoulů, už nikdy neuslyší.

Foto: Profimedia.cz

Děti se těšily na Šmouly, nakonec se jim ale naskytl úplně odlišný pohled. Ilustrační foto

Článek

Narozeninová party skupinky dětí nabrala nečekaný spád, když jim otec jednoho chlapce na svém notebooku omylem pustil pornografický snímek místo DVD s postavičkami Šmoulů, které měl z tamější půjčovny. Policisté tvrdí, že neplánovali otce z ničeho obvinit, jelikož to evidentně nebyl jeho záměr.

"Muž si vypůjčil legální kopii Šmoulů a disk vložil do svého počítače. Nicméně když dětem zapnul projektor, objevily se na obrazovce místo kreslených postaviček nahé ženy," uvedl pro deník Standard-Examiner of Ogden velitel trementonské policie Dave Nance.

Úřady se tak do celé záležitosti zapojily až ve chvíli, kdy otec nahlásil, že někdo musel upravit DVD, které získal z půjčovny. Policie však disk zkontrolovala a došla k tomu, že je v pořádku. Pravděpodobným scénářem tak je, že film pro dospělé byl již uložen na pevném disku počítače a rodič jej omylem spustil místo Šmoulů.

Reklama

Výběr článků

Načítám