Hlavní obsah

Osvaldová: SuperStar si možná vypijeme

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Textařka Gábina Osvaldová se soutěží Česko hledá SuperStar vydala jakožto porotkyně takřka na křížovou výpravu. Týden co týden je vidět na televizní obrazovce a zároveň den co den obhajuje své postoje směrem k soutěžícím. I přes počáteční obavy je zatím s průběhem pořadu spokojená a až na jednu negativní reakci vnímá SuperStar jako krok správným směrem.

Foto: organizátoři akce

Zápasy už znají své obsazení.

Článek

"Jakmile vlezu do taxíku, tak už vím, na co se mě řidič zeptá, ale zatím mi to nevadí. Negativní věci se ke mně až tak moc nedostanou. Spíše jsem měla pozitivní reakce, že se na to lidé dívají a baví je to, případně se ptají, jak je to pro nás náročné," řekla Osvaldová a upřesnila, že internetové diskuse pomíjí, protože si podle svých slov nechce "zapatlat" mozek.  

Diváci je zatím za šašky nemají

"Ve světě je tento pořad velmi úspěšný a bála jsem se, že porotci budou ostře odsuzováni. Není až tak nezvyklé, že jinde je lidé napadají, dokonce je nenávidí. Myslela jsem si, že budeme za čtyři přestárlé, přechytralé šašky, které bude celý národ nesnášet. Naštěstí se to nestalo, ale možná, až tam zůstane ta jediná SuperStar, která se nikomu nebude líbit, tak si to ještě vypijeme," míní s lehkou nadsázkou Gábina Osvaldová.

I Osvaldová už měla stažený ocas

Na námitku, že porota občas mohla být i přívětivější, lakonicky podotkla, že je to dost podobné tomu, jde-li někdo prezentovat své schopnosti a nepředvede je.

"Sama jsem si uvědomila, na kolika konkurzech jsem byla a poslechla si tam nepříjemné soudy. Člověk na jevišti od režisérů, i velmi milovaných a uznávaných režisérů, vyslechne takové věci, že odchází s ocáskem staženým hezky mezi půlkami. Z toho, co vám takový člověk dokáže říct, lidé i omdlívají," poznamenala.  

"Pro nás bylo strašně náročné, říkat poprvé v životě těm, co mají pocit, že jsou úžasní, že tomu tak není," uvedla Gábina Osvaldová jako vyvrácení poznámky, zda jí nedělá peskování českých SuperStar radost.

Reklama

Související články

Tipy Martiny Balogové

Martina Balogová, která postoupila v soutěži Česko hledá SuperStar, uvádí, co ji zaujalo v kultuře. Redakčními tipy jsou výstava architekta Ladislava Lábuse,...

Kurt Nilsen: SuperStar mi změnila život

"Je to opravdu neuvěřitelné." Taková byla první slova z úst Kurta Nilsena, když se na přelomu roku dozvěděl, že se stal vítězem soutěže World Idol, celosvětové...

Další finalisté SuperStar se představují

Ze čtvrtého kola mezi deset finalistů postoupili Petra Páchová (17) a Petr Poláček (19). V rozhovoru na sebe odhalují své záliby i hudební ambice, které...

Výběr článků

Načítám