Hlavní obsah

Oškliví mají o víkendu v britském muzeu vstup zdarma

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

YORK

Návštěvníci zábavní atrakce Dungeon v britském Yorku mají šanci připomenout si stinné stránky britských dějin zadarmo. Provozovatelé muzea, ve kterém byste se měli třást hrůzou z toho, co hýbalo Anglií a zbytkem britského království ve středověku, nabízejí tento víkend volný vstup všem lidem, kteří jsou ošklivější než Marilyn Manson, Kelly Osbournová a řada dalších pečlivě vybraných celebrit.

Článek

"Nevěřím, že naší vstupní kontrolou projde mnoho lidí. Vždyť kdo může být ošklivější," míní manažerka atrakce Helen Douglasová.

U vstupu budou přicházející návštěvníky prohlížet kontroloři a srovnávat je s fotografiemi ošklivých osobností. A pokud se shodnou, že jsou ještě ošklivější, dostanou na hlavu papírový sáček a mohou pokladnou projít bez placení.

Mezi slavné ošklivce zahrnuli organizátoři "strašidelného víkendu" také například frontmana kapely Darkness Justina Hawkinse či ragbyovou hvězdu Martina Johnsona.

Do Dungeonu se zdarma dostanou ale pouze ti skutečně nejošklivější. "Cílem naší akce není nikoho ponižovat a zesměšňovat, ať už celebrity, či návštěvníky. Věřím, že to lidé vezmou jako neškodnou legraci a pobaví se," dodala Douglasová.

Reklama

Výběr článků

Načítám