Hlavní obsah

Ošetřovatel zvolil pro selfie netradičního parťáka. Pandu.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hitem internetu se v posledních dnech stalo video zveřejněné čínskou televizí CCTV, na němž se pandí mládě mazlí se svým ošetřovatelem ve výzkumném centru pro ochranu pand Dujiangyan Base v jihozápadní Číně.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Panda se mazlí se svým ošetřovatelemVideo: Reuters

 
Článek

Fotografii se svým mazlíčkem si v dnešní době pořizuje snad téměř každý chovatel. O selfie s pandou si však mnozí z nás mohou nechat jenom zdát. Ne však „adoptivní otec“ malého QinqQinqa.

Téměř osmiměsíční pandí mládě se ke svému ošetřovateli nejprve tulí a v další moment oblizuje svému ošetřovateli nos a ústa. Čínský pečovatel neváhal a rošťácké nálady černobílého medvíděte využil k pořízení selfie. Jakoby snad QinqQinq tušil, co se po něm žádá, přehodí muži přátelsky chlupatou packu kolem ramen a laškovně mu okusuje ramena.

Těchto hrátek však budou muset mezidruhoví parťáci zanechat, až budou pandě dva roky. Podle personálu iPandy se pak chlupatí milovníci bambusu často stávají agresivními.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám