Hlavní obsah

Osbourneová vyprávěla o svém drogovém pekle

LONDÝN

Kelly Osbourneová, dcera slavného hudebníka Ozzyho Osbournea, se poprvé od své hospitalizace vyjádřila ke své detoxikační kúře. Zpověď učinila v rozhovoru pro britskou televizi ITV1. Otázky na tělo jí kladl její bratr Jack, který v minulosti rovněž zápasil se závislostí na drogách.

Foto: Stanislava Dvořáková

Překvapením letošního jubilejního 90.ročníku Ústecké staročeské pouti byly ukázky starých řemesel s možností vyzkoušet si tuto ruční práci.

Článek

"Byla jsem naprosto zubožená," popsala devatenáctiletá Kelly svůj stav před nástupem do nemocnice. "Nejprve jsem drogy brala, protože jsem se po nich cítila lépe. Pak jsem ale došla do stádia, kdy mi přestaly dělat dobře, ale pokračovala jsem, protože jsem nevěděla, co jiného dělat," vyprávěla.

Kelly přiznala, že nebrala pouze analgetika. Dokonce prý nikdy neuplynulo čtyřiadvacet hodin, aniž by nebyla pod vlivem nějakých omamných látek.  

V Americe ji mezi sebe nepřijali

Rovněž se snažila vysvětlil, proč se vydala na nebezpečnou cestu drogového opojení. "Rok a půl jsme žili v Americe, kde mi chyběli skuteční přátelé, což se mi nelíbilo. Nikdy jsem se mezi tamní lidi nezařadila, protože jsem byla jen ´tlustá dívka z Anglie´, nechtěla jsem jezdit v BMW, nosit značkové oblečení a být jako všichni," postěžovala si Kelly.

Poté se seznámila se skupinkou lidí, kteří ji k drogám přiměli. "Vezmi si tohle, to je opravdu dobré. Určitě se budeš cítit fajn," popsala své první setkání s návykovými látkami.

"Tak jsem si to hned vzala a stala jsem se centrem pozornosti. Poprvé jsem pocítila, že někam patřím. Cítila jsem se příjemně," vysvětlila Osbourneová.  

Její o rok mladší bratr se minulý rok podrobil léčení ze závislosti na klinice v kalifornském Mailbu. Stejné zdravotnické zařízení letos přijalo i Kelly. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám