Hlavní obsah

Opilý voják naboural na křižovatce s obrněným transportérem

– Rjazaň
Novinky, zkr

Velká část kuriózních dopravních nehod se odehrává na ruských silnicích. A minulý měsíc k nim přibyla další. Na křižovatku v Rjazani vjel v běžném provozu vojenský obrněný transportér, který řídil zřejmě opilý voják, a naboural s ním do sloupu pouličního osvětlení, uvedl server metro.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Obrněnec to na křižovatce napálil do lampy

 
Článek

Dopravní nehoda se stala za bílého dne 28. března nedaleko vojenské výcvikové základny. Incident natočila kamera v jednom z vozů, který musel dát pásovému obrněnému transportéru řady BMP přednost.

Na záznamu je vidět, jak do křižovatky vjíždějí dva obrněnce. První z nich se však uprostřed cesty najednou zastaví, až voják stojící v průlezu věže málem vypadl. Vzápětí se sice transportér rozjel, ale hned se zase nečekaně zastavil. Když se znovu dal do pohybu, naboural do lampy.

Bizarní situaci přihlíželi nejen okolní motoristé, ale i policista, který na křižovatce řídil dopravu. Totožnost řidiče zatím není známa.

Tank má přednost

Vojenská technika není na ruských silnicích ničím výjimečným, a dokonce má přednost. Ve městě Nižnij Tagil si motoristé musí dávat například pozor na přejezdy tanků přes silnici, které jsou navíc naprosto legální. Sídlí tam totiž závod na jejich výrobu.

BEZ KOMENTÁŘE: Má tank na silnici přednost? V Rusku ano

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám