Hlavní obsah

Odsouzený paparazzi Wallace nalezen mrtvý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRENTWOOD

Paparazzi Todd Wallace, který se snažil získat fotku Reese Witherspoonové a její dcery během jejich návštěvy Disney parku, byl nalezen mrtvý.

Článek

Fotografův kamarád objevil tělo ve Wallacově apartmánu v Brentwoodu, ve státě Kalifornie. Jeho identitu však nemohl jistě potvrdit, jelikož se tělo nacházelo v pokročilé fázi rozkladu.

Udeřil dítě

Todd Wallace se dostal nechvalně do všeobecného povědomí událostí, která se stala loňského září. Tehdy dcera Witherspoonové slavila své šesté narozeniny v zábavním parku spolu se svými kamarády a kamarádkami. Fotograf se je snažil fotit, ale když to skupina odmítala, tak se rozzuřil, jedno dítě odstrčil a druhé udeřil fotoaparátem. Hned poté se snažil získat záběry šokované hvězdy.

Wallace byl za tento poklesek postaven před soud a když v prosinci nesehnal dostatečnou sumu na kauci, měl nastoupit do vazby. Fotograf měl navíc 27. prosince nastoupit do vězení za drobnou krádež, která s případem nikterak nesouvisela. Ze soudních záznamů však není jasné, jestli trest nastoupil.

Reklama

Související témata:

Související články

Matt Damon má paparazzi rád

Nejen ženy a dobré víno, ale také fotografy a novináře má rád hollywoodský miláček Matt Damon. Zatímco jeho kolegové a kolegyně jim nemohou přijít na jméno,...

Paparazziové ohrozili prince Harryho

Život mladšího syna britského následníka trůnu prince Charlese byl o dovolené v Botswaně ohrožen, když prince Harryho (20) s přítelkyní Chelsy Davyovou...

Paparazzi vlezl Bradu Pittovi až do domu

Americký herec Brad Pitt musel v neděli volat policejní hlídku. V jeho domě chtěl bulvární novinář pořídit řadu soukromých snímků. Informoval o tom ve čtvrtek...

Výběr článků

Načítám