Hlavní obsah

Ochrnutý Muž roku Zach předá šerpu nástupci, favoritem je finalista Hájek

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Muž roku 2009 Martin Zach, který loni po skoku na lyžích na rybníku Kačák ochrnul, zvolí svého nástupce. Část poroty už má jasno. Nejkrásnějším českým finalistou je podle krásek Vlaďky Erbové a Evy Aichmajerové projektový manažer z Břeclavi Jan Hájek.

Článek

"Finalisty jsem ještě neviděl. Poprvé se s nimi setkám první víkend v srpnu na jejich víkendovém soustředění v Lázních Bělohrad, kam je přijedu podpořit. Jsem na kluky zvědavý," řekl Novinkám Martin Zach.

Muže roku budou moderovat Eva Aichmajerová s Bořkem Slezáčkem. V porotě zasednou modelky Vlaďka Erbová, Gábina Dvořáková, Aneta Vignerová a také Jana Bobošíková, Kateřina Caithamlová nebo Libuše Švormová.

Dvanáct finalistů pořadatelé představili v úterý. Někteří porotci byli na akci přítomni, a tak už začali vybírat svého favorita. "Jsou to všechno hodně mladíci, bude těžké rozhodnout. Navíc já už doma svého Muže roku mám. Pro mě je nejdůležitější charisma a neznám charismatičtějšího chlapa než toho svého," prozradila Novinkám Vlaďka Erbová, která chodí s kapitánem pražské Sparty Tomášem Řepkou.

"Kdybych měla z finalistů říct jedno jméno, tak zatím na první pohled vítězí devětadvacetiletý Jan Hájek. Sympatickej kluk a není to žádný mlaďoch," dodala Erbová. Stejného favorita má i spolumoderátorka Muže roku 2010  Eva Aichmajerová. "Jan Hájek je fešák, to se musí uznat," dodala Aichmajerová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám