Hlavní obsah

Ochrnutá dívka šokovala sestru v nemocnici, po 11 dnech začala najednou chodit

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmnáctiletá Američanka Bailey Murrillová z Texasu na začátku dubna z důvodů, které lékaři nedokázali vysvětlit, ochrnula od pasu dolů. Po 11 dnech v nemocnici ale začala najednou zase chodit. A rozhodla se, že tím překvapí svou oblíbenou rehabilitační sestru, která se o ni starala.

BEZ KOMENTÁŘE: Ochrnutá dívka dohnala k slzám sestru v nemocnici, když začala najednou chodit

 
Článek

Dívka ztratila cit v nohou poté, co doma nešťastně upadla, uvedl ve čtvrtek server New York Daily News. Lékaři si s ní ale nevěděli rady, nezbývalo jí tak nic jiného než trpělivě absolvovat rehabilitaci a věřit, že se situace zlepší. Podle jejích slov jí v těžké situaci pomáhala i víra v boha, a díky tomu se spřátelila se sestrou, kterou zachycuje video.

Jednoho dne při cvičení s terapeutem se jí z ničeho nic začal vracet cit do nohou. Byla nadšená a rozhodla se, že sestru, jejíž identitu nechtěla zveřejnit, překvapí.

„Ve chvílích, kdy jsem to potřebovala, mi dodala spoustu radosti, takže jsem se rozhodla, že jí také nějakou dopřeju,“ uvedla mladá Američanka.

Počkala si proto, až bude mít sestřička službu, a jela k ní na invalidním vozíku. Najednou ale vstala a vrhla se ženě do náruče. Jejich radost byla nepopsatelná.

Dívku propustili z nemocnice už před týdnem, stále tam však v rámci prevence dochází.

Reklama

Výběr článků

Načítám