Hlavní obsah

Ochranka považovala Pitta a Clooneyho za bezdomovce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Hollywoodští herci a dlouholetí přátelé Brad Pitt a George Clooney, kteří spolu pracují v Itálii na natáčení velkofilmu Ocean´s Twelve, málem strávili noc jako opravdoví bezdomovci. Zaměstnanec luxusního hotelu je považoval za vagabundy a vyhodil je ven na déšť.

Foto: Jana Slováková

Den otevřených dveří na průmyslovce v Hodoníně: Dobrovolského 6

Článek

Oba herci si šli údajně zaběhat, když je při sportu nečekaně přepadl prudký déšť. Chtěli se tedy vrátit zpět na svůj pokoj ve vyhlášeném hotelu Exedra A´Boscolo v italské metropoli, napsal zpravodajský server Ananova.

Dychtivý zaměstnanec hotelové ochranky jim v tom však zabránil a dovnitř je odmítal vpustit, jelikož je považoval za bezdomovce, kteří se snažili ukrýt před dotěrným deštěm.

Nepoznal totiž, že vstupu se domáhali dva z nejznámějších herců na světě, kteří na sobě měli sportovní oblečení, hlavy a části obličeje jim halily kapuce.

Nepříjemnost se vysvětlila teprve po několika minutách. Člen ostrahy se Pittovi a Clooneymu později omluvil a uznal svou chybu. Herci promoklí na kost prý omluvu přijali.

Reklama

Související témata:

Související články

Clooney dosáhl svého filmového snu

Po Supermanovi, Batmanovi, Charlieho andílcích a desítkách dalších filmů inspirovaných populárními televizními seriály, se nyní hollywoodští producenti...

George Clooney popřel těhotenství Allenové

Hollywoodský herec George Clooney (42) je rozčílen. Rozhořčily ho informace, které přesvědčovaly o těhotenství jeho přítelkyně Kristy Allenové. Přitom...

Výběr článků

Načítám