Hlavní obsah

Obsah letadlové toalety zmařil rodinný piknik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VÍDEŇ

Poklidný víkendový piknik rakouské rodiny zpestřilo šokující překvapení. Na jejich zahradu totiž dopadl neznámý předmět. Později se ukázalo, že šlo o zmrazenou kostku, která vypadla z toalety letadla.

Foto: Vratislav Konečný

Zrekonstruovaný zámek v Čechách pod Kosířem, dlouholeté letní sídlo malíře Josefa Mánesa

Článek

Zmrazené exkrementy dopadly přímo na zahradu rodiny, která žije ve Štýrském Hradci, asi 200 kilometrů jižně od Vídně. Nepříjemný zážitek tak rázem pokazil sluncem zalité pohodové odpoledne.

Příbuzní se právě občerstvovali u domku, když se neznámý předmět zaryl hluboko do země na zahradě. Při incidentu nebyl nikdo zraněn, osoby však předmět minul jen o kousek. Nárazem se pouze rozbil rodinný gril, napsal zpravodajský server Ananova.

Neviděla žádné letadlo

"Myslela jsem, že to byl meteorit, ale byl zmrazený, tak jsem ho zabalila do alobalu a uložila do mrazáku," sdělila matka od rodiny, která poté zavolala policii.

Hlídka podle barvy a zápachu usoudila, že zledovatělá patnácticentimetrová hrouda ve skutečnosti pochází ze záchodového odpadu letadla. Ženě však vysvětlení nestačilo. Nad jejich domem prý žádné letadlo po celý den nepřeletělo.

Reklama

Související články

Rakouský děda dostal povolávací rozkaz

I mistr tesař se někdy utkne. Tentokrát to platí pro rakouskou armádu. Ta před vánočními svátky do základní vojenské služby povolala jistého Franze...

Výběr článků

Načítám