Hlavní obsah

Obří gumový had s obsahem 5,5 kg cukru vás může zabít

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

USA

Gumoví medvídci nebo hadi patří mezi oblíbené pamlsky malých i velkých. Ale pozor, na americkém trhu se objevil gumový had, který by vás mohl zabít, pokud byste ho snědli najednou. Váží totiž více než 12 kilogramů a měří dva a půl metru, informoval server dailymail.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Obří gumový had váží 12 kilogramůVideo: vat19.com

 
Článek

Gumová party krajta, jak se výrobek nazývá, je přirovnáván k lamborghini mezi sladkostmi. Prodejce je na svých internetových stránkách nabízí ve dvou příchutích v přepočtu za tři tisíce korun. Momentálně jsou ale vyprodané.

Každé gumové monstrum obsahuje 5,5 kilogramu cukru a má 36 tisíc kalorií, což je zhruba osmnáctinásobná doporučená dávka kalorií pro dospělého na jeden den. „Ve skutečnosti vaše tělo pravděpodobně nepřijme 12 kilogramů sladkostí. Pokud ano, praskne vám břicho,“ varuje výrobce.

V případě, že bude hada člověk konzumovat sám, měl by si ho rozdělit na 306 porcí. Ručně vyráběný pamlsek přitom prý vydrží rok, nesmí být ale vystaven přímému slunečnímu záření a extrémnímu teplu.

BEZ KOMENTÁŘE: Firma prodává i gumové medvídky gigantických rozměrůVideo: vat19.com

Firma se ale specializuje i na výrobu dalších obřích gumových pochoutek. Za stejnou cenu, kolik stojí krajta, je možné koupit například gigantického gumového medvídka. Ten váží rovněž 12 kilogramů a je k dostání ve čtyřech chuťových variantách.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám