Hlavní obsah

OBRAZEM: United Colours of Ideal

Novinky, Andrej Poliak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek prvního dubna se v kavárně Ideal na pražských Vinohradech uskutečnilo vítání jara a oslavy příjezdu herečky Sandry Novákové z Velké Británie. Ta za kanálem strávila tři měsíce a za několik dní se do Anglie opět vrací. Akci United Colours of Ideal připravil mimo jiných její bratr, kavárenský mistr Štěpán Novák, či divadelní režisér, zpěvák a vůbec umělecky založený člověk Peter Serge Butko.

Článek

Na organizaci večera se samozřejmě podíleli i další lidé. Herečka Sandra se účastníkům zábavné párty, na kterou musel každý přijít v co nejbarevnějším oděvu a s každou botou jinou, představila v červeném klobouku a slunečních brýlích. Pod džínovou bundou se pak ukrývala bílozeleně pruhovaná halenka bez rukávů, zřejmě šikovně upravený dres fotbalových klokanů.

.: Nápojem večera byl Kolorátor (viz barevné papírky na fotografii). I přes naléhání se nám nepodařilo zjistit jeho magické složení. Bohužel vzhledem k tomu, že jsme byli na akci vozem, nemohli jsme ani okusit jeho chuť. Dlužno tedy dodat, že nás zaujal svou tyrkysovou barvou a cenou 25 korun.

.: Zvolený oděv Sandry Novákové zaujal i přítelkyni jejího bratra Štěpána.

.: V barevných kreacích nezůstal pozadu ani divadelní režisér, zpěvák a vůbec všestranně umělecky založený barman kavárny Ideal Peter Serge Butko.

.: Stylově svůj oděv pojal i kavárenský mistr a bratr Sandry Štěpán Novák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám