Hlavní obsah

OBRAZEM: Miss World Kuchařová přiletěla do Prahy

PRAHA

Miss World Taťána Kuchařová přistála ve čtvrtek na ruzyňském letišti v Praze. Prezident agentury APK/2 Miloš Zapletal přivítal historicky první českou nositelku tohoto titulu v ruzyňském VIP salonku s kyticí.

Článek

Taťána Kuchařová, kterou na její cestě do České republiky doprovází ředitelka soutěže Miss World Julia Morleyová, vstoupila do VIP zóny letiště v lehkých černofialových šatech, usměvavá a dobře naladěná. Přátelsky se zdravila se známými novináři. Vyslovila přání, aby se brzy mohla vydat domů za rodinou.

Taťána Kuchařová s rodinou. Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

"Těším se na přátele i na rodinu. Měla jsem teď v Londýně dva dny jen pro sebe a moc jsem si je užila," řekla česká kráska s tím, že doufá, že ji rodina v Londýně bude často navštěvovat.

Za zavřenými dveřmi se ještě krátce přivítala s českým týmem soutěže Miss ČR, připili si šampaňským, poté odjeli do hotelu.

Miss World po příletu. Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Podle předběžných informací od Miloše Zapletala by se Kuchařová měla v České republice zdržet pouze do sobotního odpoledne. "Možná i o pár dní déle, ale zřejmě odletí v sobotu," řekl Zapletal.

Taťána Kuchařová. Foto PRÁVO/Michaela Říhová

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: Rok Taťány Kuchařové

Česká republika má poprvé v historii svou Miss World, a tak by jistě nebylo od věci podívat se, jak probíhal život Taťány Kuchařové mezi vyhlášením Miss...

Výběr článků

Načítám