Hlavní obsah

Obézní chlapeček uchvátil o přestávce celý stadión svým tancem

Novinky, zkr
USA

Neskutečnou show předvedl minulý týden na basketballovém zápase mladý fanoušek týmu Detroit Pistons. Když ho o přestávce zabrala kamera, tento zavalitý školák rozjel před zraky celého stadiónu brilantní taneční kreaci. Vystoupení pak dotáhl k dokonalosti jeden z uvaděčů, který na chlapcovy pohyby pohotově reagoval.

BEZ KOMENTÁŘE: Chlapec předvedl dokonalé taneční kreace

 
Článek

Mladý nadšenec na sebe strhl pozornost během utkání svého týmu s New York Knicks. Během pauzy na něj totiž zamířila „taneční kamera“, která zabírá tancující diváky a přenáší je na velkoplošné obrazovky na stadiónu. Kreace, jakou předvedl na skladbu Gonna Make You Sweat od C Music Factory, dostala podle serveru telegraph.co.uk všechny do varu.

A nejvíc asi jednoho z uvaděčů, který je svými tanečními variacemi už proslulý. Ten tedy nenechal na odezvu dlouho čekat a s chlapcem se utkal v jakémsi pomyslném tanečním souboji,

Kluk tančil jako Jackson

Podobnou slávu si v červenci 2011 zajistil malý tanečník na stadiónu v americkém Safeco Fieldu.

BEZ KOMENTÁŘE: Hvězdou zápasu se stal chlapec tancující jako Michael Jackson

Chlapec přišel na zápas fandit svému týmu Seattle Mariners. Když se během přestávky z reproduktorů ozvala píseň Michaela Jacksona Thriller, vstal ze svého sedadla a přímo na ochozu tribuny začal napodobovat taneční pohyby zesnulého zpěváka. Za svůj výkon sklidil ovace celého stadionu.

Na sportovních utkáních v USA bývá často zvykem, že o přestávce zabírá kamera diváky a přenáší je na obří obrazovky na stadiónu. Někdy je smyslem vyprovokovat lidi například k líbání, jindy zase k tanci. Svou chvilku slávy si tak kdysi užil také Jeremy Fry, jehož tanec na Bon Joviho skladbu Living on a Prayer dodnes koluje po internetu.

BEZ KOMENTÁŘE: Jeremy Fry se proslavil tancem na Bon Joviho Living on a Prayer

Reklama

Výběr článků

Načítám