Hlavní obsah

Nudista honil po pláži zvědavé prase

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poležet si na slunci v přírodě jen tak bez plavek zatoužil muž ve středních letech, když se vydal na pláž u jezera Teufelssee nedaleko Berlína. Z omylu ho však vyvedla příliš zvědavá samice divočáka, která mu ukradla tašku s notebookem. Za pobaveného přihlížení ostatních ji pak naháč naháněl po celé louce.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Fotografie, které se během pár okamžiků staly hitem internetu, zveřejnila ve středu Adele Lendauerová. Ten den se vydala na pláž, na které je povoleno v rámci Freikörperkultur koupat se či opalovat bez plavek. Právě v Německu vznikla na konci 19. století první naturistická hnutí.

Lenivý horký večer však narušila samice divočáka se svými mláďaty. Nepozorovaně se dostala až ke žluté tašce jednoho z nudistů, chňapla ji a začala pádit pryč. Muž, oděn jen v rouše Adamově, nelenil a okamžitě začal svini pronásledovat. V tašce měl totiž uschován svůj notebook.

„Příroda se vrací zpět. Lov divočáků u Teufelssee,“ napsala k fotografiím Adele Lendauerová. Lov dopadl nakonec úspěšně.

V Polsku se divočák zatoulal do města, sežral dětem svačinu

Koktejl

Muži se podařilo tašku získat zpět. Když mu Adele ukázala fotografie, smál se a povolil jí fotky zveřejnit.

Reklama

Výběr článků

Načítám