Hlavní obsah

Nový Bond si dívku vybral sám

Právo, hof

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

První světlovlasý filmový představitel Jamese Bonda Daniel Craig považuje za ideální představitelku dívky pro agenta 007 Satsuki Mitchellovou. Tato devětadvacetiletá Američanka japonského původu pracovala jako asistentka produkce v několika hollywoodských filmech z posledních tří let.

Článek

"Jsme spolu a ona prožívala celou tuto novou situaci se mnou. Bylo to pro mě neuvěřitelně důležité," svěřil se herec časopisu Parade.

Není to zdaleka první láska Daniela Craiga. Známé jsou jeho romance například s britskou herečkou Siennou Millerovou a sexy topmodelkou Kate Mossovou.

"Každý vztah potřebuje alespoň trochu lásky a péče každý den," nechal se slyšet. "Musíte mu věnovat dostatek času, a to platí pro každého," řekl Daniel Craig.

Reklama

Související články

Craig v roli Bonda miláčkem britské kritiky

Nedávno proti němu sepisovali petice, ale teď je za hvězdu. Je až zarážející, jak moc britští novináři chválí nového Bonda a film Casino Royale.

Výběr článků

Načítám