Hlavní obsah

Nosková se svlékla v devátém měsíci těhotenství

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Míša Nosková se nechala v rouše Evině nafotit v devátém měsíci těhotenství. Zhruba týden před plánovaným porodem ukázala těhotenské bříško a devět kilo navíc.

Článek

Mladá zpěvačka pózovala fotografovi Jakubovi Ludvíkovi. "Cítím jak už mi bříško pořádně klesá. Podle lékařů to mám čekat každým dnem," řekla Novinkám Nosková. Porod ji nijak nenervuje a stále pracuje.

"Dnes jsem měla křest fotek a večer ještě zpívám na otevíračce restaurace. Ale 1. září jsem už práci odmítla," usmívá se Nosková. "Teď už slibuju, že jdu na mateřskou. První kšeft mám naplánovaný až na začátek října," prozrazuje.

Nosková v těhotenství přibrala jen devět kilogramů. Rodit se chystá v porodnici ve Vrchlabí a plánuje porod alternativní metodou, a to do vody.

"Ještě to zvažuju. Přátelé mě odrazují, protože při porodu do vody se nedá píchnout epidurální analgezie. Tak přemýšlím, zda tu bolest přežít se vším všudy, anebo si radši epiduralem pomoci při klasickém porodu," dodala Nosková na vernisáži svých těhotenských fotek.

Fotografie pokřtili Eva Aichmajerová, Lucie Váchová a čerstvý držitel titulu Muž roku 2010 Jan Hájek.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám