Hlavní obsah

Norskou zdravotní sestřičku nevzali k policii, byla prý příliš sexy

Novinky, Jakub Kynčl
Oslo

Zdravotní sestřička Cathrine Aschimová se rozhodla seknout se svým stávajícím zaměstnáním a stát se policistkou. Norka, která si přivydělávala jako modelka, byla však policií odmítnuta. Když se totiž vynořily její značně lechtivé snímky, muži či spíše ženy zákona její žádost zamítli. Norka je přesvědčená, že policistky žárlily na její krásné tělo.

Článek

Aschimová úspěšně prošla přes zdravotní a fyzické testy, které byly k přijetí vyžadovány, problém se však objevil jinde. Během pohovoru byla jednou policistkou dotázána na svou práci modelky, konkrétně na velmi lechtivé snímky, které v minulosti nafotila. Tam interview skončilo s verdiktem "nepřijata".

Norská policie popírá, že by žena nebyla přijata kvůli svému atraktivnímu vzhledu a snímkům, které v minulosti nafotila. Důvodem byl prý nedostatek základních znalostí o policii a pochopení základní role policie.

Aschimová však tvrdí, že vše šlo jako na drátkách až do chvíle, kdy před ni jedna z policistek v přijímacím výboru položila její lechtivé snímky.

"Během interview jedna z policistek odněkud vyndala mé nahé fotky a začala mi s nimi mávat před obličejem. Upřímně se mi nelíbí, že si někdo myslí, že nemohu být policistkou kvůli tomu, že mám skvělé tělo. Požádám o pomoc advokáta a věřím, že se dočkám nápravy," uvedla vnadná Norka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám