Hlavní obsah

Norsko: otec korunní princezny si vzal bývalou striptérku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSLO

Otec norské korunní princezny Mette-Marit se oženil. Jeho manželkou se stala o polovinu mladší bývalá striptérka. O události, která přidělala vrásky na čele vládnoucí rodině, informovala v pátek tamní média.

Foto: Zdeněk Šmýd

Kyjovské náměstí zaplní kroje i historické osobnosti.

Článek

Osmašedesátiletý Sven O. Hoiby a Renate Barsgardová si řekli své ANO během civilní obřadu na norském velvyslanectví v nizozemském Haagu.

Jako první o překvapivém svazku informovala komerční televize TV 2. Dvojice se v neznala ani rok. Potkala se vloni na jihu Norska.

Podle TV 2 odletěli novomanželé záhy po obřadu na líbánky do Thajska. Bulvární deník Verdens Gang doplnil, že jejich pobyt financuje konkurence - časopis přinášející nejčerstvější drby Se og Hor.

Barsgardová se médiím svěřila, že studuje. Chce být údajně zdravotní sestrou.

Hoiby se rozvedl s matkou nynější korunní princezny v roce 1983.

Reklama

Související témata:

Související články

Norsko má přírůstek do královské rodiny

Norská princezna Märtha Louise včera v nemocnici Rikshospitalet v Oslu porodila holčičku - první vnučku královského páru Haralda a Sonji. Nový přírůstek...

V Norsku se narodila následnice trůnu

Norská princezna Mette-Marit, manželka korunního prince Haakona, porodila ve středu ráno v Oslu dceru. Jméno nového přírůstku v královském paláci zatím není...

Výběr článků

Načítám