Hlavní obsah

Nic než pravda: před kamerami zostudil svou přítelkyni

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V televizní show Nic než pravda musí soutěžící počítat s otázkami přímo na tělo. Přestože se diváci zatím stále nedočkali otázky nevěry a dalších drsných otázek z americké verze, tak ve studiu pořádně přituhlo. To když soutěžící Milan Kučera odpovídal na to, co vše si dovolí v restauraci, ve které vaří. Své přítelkyni navíc jednou ze svých odpovědí dopřál studenou sprchu.

Článek

"Je vaše současná přítelkyně nejhezčí žena, se kterou jste kdy chodil?," tázal se moderátor Petr Šiška soutěžícího Milana. Ten se jen usmál a stroze odpověděl: "Ne." V ten moment by se v přítelkyni Kláře krve nedořezal. Po chvíli se ovšem usmála a řekla, že viděla přítelkyně, které Milan měl před jejich vztahem a že s jeho tvrzením souhlasí.

O chvíli později ji ovšem zasadil další ránu, když přiznal, že už se nikdy nechce znovu oženit. Jeho přítelkyně však přiznala, že by svatbu v bílém, s družičkami, rodinou a vším, co k tomu patří, chtěla. To ovšem jakoby už předchozím vztahem zklamaný Milan vůbec ani slyšet nechtěl.

Navíc v jedné z odpovědí Milan řekl, že u něj v práci rozhodně nemá nějaká privilegia, protože by byla jeho přítelkyně. Moderátor Petr Šiška si nevydržel nerýpnout a směrem ke Kláře pronesl: "No, to je tedy skvělá partie, že Kláro?"

Vaří z prošlého jídla, plivl na steak

Milan momentálně vaří v restauraci specializované na steaky a hodně otázek směřovalo právě tímto směrem. Při vaření si sice ruce po užití toalety myje, ale přiznal, že se stává, že připravuje pokrmy z prošlých ingrediencí a jednomu z hostů už dokonce i plivnul na steak.

Osudnou se stala Milanovi otázka, zda vždy uvařil jídlo tak, že by ho i sám snědl. Milan tvrdil, že ano, polygraf ale vyhodnotil jeho odpověď jako nepravdivou a poslal ho tak domů bez koruny.

Další soutěžící Lucie Pekařová má za přítele muslima Maždího a několik otázek bylo jasně směřováno právě na vztah Lucčiných rodičů s jejím přítelem. Lucie, která se snažila profilovat jako skvělá školačka, během pořadu uvedla, že si nemyslí, že je islám k ženám férový, což se jejímu příteli příliš nelíbilo. Řekl ale, že chápe její názor, že to chce roky, aby člověk islám pochopil.

Dvě rychlá vypadnutí

Lucii se stala osudná otázka, jestli se někdy za svého přítele styděla. Lucie tvrdila, že ne, ale detektor pravdy zahlásil, že tato odpověď je lživá, a tak si i Lucie nepřivydělala ani korunu.

Poslední soutěžící Petr Hrabík se pak nedostal ani přes třetí otázku, když odpověděl nepravdivě, zda je lhostejný k cizímu neštěstí. Po dlouhém rozmýšlení totiž řekl nejistě: "Myslím si, že ne." Po necelé minutě pak už putoval bez jakékoliv výhry domů, stejně jako předchozí dva soutěžící.

Pocitové otázky krizovým bodem

Druhý díl ukázal, že názor mnoha lidí, že do soutěže půjdou s tím, že na sebe řeknou první poslední a dojdou si tak pro jistých pět miliónů, není příliš reálný. Hlavním problémem soutěže totiž není na sebe prozradit něco, co se těžko říká, ale odpovědět správně na tzv. pocitové otázky, kdy jde o názor člověka a ne o konkrétní událost. I když se člověk rozhodne nějak odpovědět, v nitru si odpovědí zřejmě tak jistý není a detektor lži tuto nejistotu nekompromisně vycítí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám