Hlavní obsah

Nic než pravda: 21letá matka přišla ve studiu málem o všechny blízké

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve studiu televize Prima bylo při natáčení sedmého dílu reality show Nic než pravda pořádné horko. Ještě větší horko bylo ale možná u 21leté soutěžící doma v pondělí večer, poté co byl nový díl reality show odvysílán v televizi. Některé poznámky svého přítele a nejlepší kamarádky totiž ve studiu Sandra nemohla slyšet. A jakoby to nestačilo, pořádně se opřela i do svého otce, který se div nerozplakal.

Článek

Jak si pokazit život během třiceti minut, tak by asi mohl znít podtitul sedmého dílu reality show Nic než pravda. V hlavní roli tohoto příběhu by pak hrála 21letá matka Sandra Barchánková, která má se svým přítelem Tomášem půlročního syna Matyáše.

:. Soutěžící Sandra Barchánkováfoto: TV Prima

Synovi lékaři hned po narození diagnostikovali trvalé poškození mozku. Sandra se ale nevzdává a pravidelně se synem cvičí. Nakonec se ze závažné diagnózy stala lehčí dětská obrna; Matyáš má méně pohyblivou jednu ruku. I proto se Sandra rozhodla, že případnou výhru použije na další léčbu syna.

V samotném studiu se stali hlavními aktéry patroni otec a přítel. Došlo k výměně názorů přímo před televizními kamerami, zvláště když Sandra odpovídala na otázky týkající se vztahu právě jejího otce a přítele Tomáše. Chvílemi to vypadalo, že se Tomáš neudrží a skočí buď po své přítelkyní nebo jejím otci. Nakonec však zcela nepotvrdil slova Sandry, že je cholerik a svůj nesouhlas ventiloval jen potichu.

:. Nic než pravda: Myslíte si, že je vám Tomáš věrný?

Rozpory, které mají její otec s přítelem Tomášem nejsou pro Sandru jistě nic nového, avšak reakce její nejlepší kamarádky Lenky ji asi překvapí. Ve chvílích, kdy Sandra na soutěžním křesle otevřeně pomlouvala svého přítele, tak si Lenka přizvukovala se Sandřiným přítelem a nebylo zcela patrné, na čí je vlastně straně. Sandra sice v soutěži nakonec vyhrála 100 000 korun, které využije na léčbu svého syna, poštvala si proti sobě ale svého přítele, téměř rozbrečela svého otce a po vysílání možná změnila názor na svou nejlepší kamarádku. Pravdou je, že Sandra v horkém křesle působila jako bůh pomsty a na všechny své blízké říkala věci, které by se jim neodvážila říci do očí. Soutěž měla zřejmě i za jakýsi svůj ventil.

:. Přítel Sandry Tomášfoto: TV Prima

Zejména vůči otci bylo jednání Sandry velmi nekorektní. V jedné chvíli měl její otec doslova na krajíčku a doznal se, že když nad tím uvažuje, tak možná nějaké chyby udělal. Nátlak, který na něj ve studiu dcera vyvinula, však příliš korektní nebyl. Jsou záležitosti, které by se měly řešit mezi čtyřma očima a ne až teprve v televizi před stovkami tisíc diváků.

Ani Tomáš, ale zejména kamarádka Lenka si však neuvědomili, že jejich slova zachycují mikrofony. „To si dělá srandu? To už můžu jít domů, jako...“ pronesl naštvaně Tomáš po odpovědi své přítelkyně. „Aspoň vidíš, jak přemýšlí,“ reagovala nečekaně Lenka. „Jdeš pěšky, dneska?,“ neodpustila si další poznámku a dala najevo, že cítí spíše s Tomášem než se Sandrou.

:. Soutěžící Josef Polášekfoto: TV Prima

Perličkou na závěr byl soutěžící Josef Polášek (25) z Bruntálu, který stihnul zodpovědět několik otázek, hned však publikum zcela odboural. Mladý muž se vzhledem excentrického génia je zřejmě takový všeuměl. Hraje šachy, snaží se být profesionálním fotografem, rád dává ženám a mužům masáže a má za to, že účinkováním v soutěži získá u svých známých obdiv.

Povoláním lisař zaujme diváky nejdříve svým vzhledem a následně jistě také svým neobvyklým projevem. To, jestli je ve svých 25 letech stále ještě panic, se televizní diváci ale dozvědí až v osmém díle. Celý sedmý díl se pak v úterý objeví na internetové televizi Stream.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám