Hlavní obsah

Nevšimla si, že je těhotná. Na záchodě porodila čtvrté dítě

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Matka nyní již čtyř dětí z britského Littlehamptonu Grace Meachimová zažila velmi překvapivý okamžik. Na toaletě totiž porodila zdravou holčičku, aniž by měla tušení, že byla vůbec těhotná. Informoval o tom britský Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dvaatřicetiletá Meachimová se svým o dva roky starším manželem měli už tři děti a další už v plánu nebylo. Když se ale jednoho dne před půl rokem probudila a nebylo jí dobře, vzala si prášek a udělala si šálek čaje. Myslela si, že je nemocná. Vzápětí však musela běžet na záchod, kde přivedla na svět čtvrté dítě.

O tom, že byla právě ve 37. týdnu těhotenství, neměla Britka ani páru. Neměla velké břicho, nezpozdila se menstruace, a navíc brala antikoncepci. Když ale doběhla na záchod, praskla jí voda a začala křičet.

„Nemohla jsem tomu uvěřit, neměla jsem žádné náznaky toho, že bych měla být těhotná,” přiznala Meachimová, která už předtím porodila tři děti.

Muž po porodu zjistil, že je otcem pouze jednoho z dvojčat

Koktejl

Na pomoc ženě přiběhl vyděšený manžel a nejstarší syn, kterým žena sdělila, že „jde něco ven”, a nabádala je, aby přivolali záchrannou službu. Po příjezdu zdravotníků už ale byla malá Sienna na světě. Matka s dcerou byly převezeny do nemocnice a dnes jsou obě v pořádku doma.

„Další dítě už jsme neplánovali. Manžel plánoval jít na vasektomii a já jsem chtěla jít do práce, abychom si mohli pořídit hypotéku. Tím, že jsem netušila, že jsem těhotná, jsem se ani nevyhýbala alkoholu a brala jsem prášky proti bolesti, když jsem si poranila rameno,” uvedla čtyřnásobná matka s obavami, jestli bude dítě zdravé. Ty se však ukázaly jako liché.

„Je to naše malé překvapení. Museli jsme se s tím rychle vyrovnat a strašně moc si to užívám,” doplnila šťastná Britka.

Reklama

Výběr článků

Načítám