Hlavní obsah

Nevěstám zkazila jejich vysněný den hromadná bitka a smrt hosta

Novinky, vps
Filadelfie

Většina žen svoji svatbu plánuje dlouho dopředu a přeje si, aby všechno klapalo jako na drátkách. Dvě nevěsty z americké Filadelfie na svůj vysněný den nebudou vzpomínat v nejlepším. Jejich svatby se totiž zvrhly v hromadnou bitku. Vše zřejmě zavinil spor o placení pití v baru. Jedna skupina totiž měla pití zaplacené dopředu a ta druhá se toho pokusila využít.

BEZ KOMENTÁŘE: Hosté ze dvou svateb se porvali kvůli účtu za pitíVideo: news.com.au

 
Článek

Rvačka se strhla v neděli v noci v baru hotelu Sheraton Society Hill a rychle se rozšířila až do vstupní haly. Podle vyšetřovatelů do ní bylo zapojeno 75 až 100 lidí. Policisté, kteří byli přivolaní krátce po vypuknutí bitky personálem hotelu, se tak ocitli ve značné početní nevýhodě a museli dvakrát žádat o posily.

Část incidentu zachytil na video 15letý Mark Schultz, který v hotelu slavil svoje narozeniny.

„Byl jsem ve druhém patře a díval jsem se na to. Byla to vřava, úplně se to vymklo kontrole,“ řekl mladík televizi NBC.

Jeden z hostů zemřel

Podle tiskového prohlášení policie bylo mnoho útočníků pod vlivem alkoholu a odmítalo se uklidnit. Policisté tedy museli použít hrubou sílu, jak je vidět na videu. V jednu chvíli se dokonce zdálo, že několik ran schytala i nevěsta.

Strážci zákona zatkli přímo na místě čtyři muže. Dva z nich byli obviněni z narušování pořádku a dva z napadení policisty. Podle komisaře Charlese Ramseyho je možné, že policie na základě videa obviní další účastníky rvačky.

Událost zastínila smrt 57letého strýce jedné z nevěst. Ten se podle všech dostupných údajů pranice nezúčastnil. Lékaři z Jeffersonovy nemocnice konstatovali, že příčinou jeho smrti byl infarkt.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám