Hlavní obsah

Nevěrník se vracel s milenkou z Turecka, na letišti ho čekalo nepříjemné uvítání

Novinky, her
Birmingham

Britský policista Mark Davis se vracel v poklidu z dovolené v Turecku, kde byl na „zapřenou“ se svou kolegyní a milenkou Elaine Turnerovou. Vše probíhalo hladce až do chvíle, kdy pár, oděn ještě do rekreačního oblečení, spatřila na birminghamském letišti oficiální přítelkyně pana Davise.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž se vrátil z dovolené s milenkou, na letišti je napadla jeho družka

 
Článek

Helen McEvoyová, přítelkyně nevěrného policisty, začala mít jisté podezření v momentě, kdy jí partner oznámil, že jede na rozlučkovou párty svého kolegy do Turecka. Najmula si tedy detektiva, který jí za pár dní oznámil nemilou zprávu. Muž, se kterým žila více než rok, odjel na dovolenou s milenkou, kolegyní z práce.

V den návratu jejího partnera a milenky z Turecka požádala McEvoyová svou sestru o doprovod a společně vyrazily „přivítat“ nic netušící pár. Následovala potyčka, jež skončila rvačkou, poškozením cizího majetku a následným zásahem letištní ochranky a policie. Událost zaznamenala bezpečnostní kamera v hale.

Agresivní sestry skončily před soudem za napadení. Obě se k napadení Davise a Turnerové přiznaly, soudce jim dal roční podmínku. Obě ženy se omluvily za své chování a poděkovaly soudci za shovívavost.

Reklama

Výběr článků

Načítám