Hlavní obsah

Neuvěřitelná chyba stála mladou studentku miliardy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud pravidelně sázíte čísla do loterie, pak je dost dobře možné, že máte za tu dobu vypěstované jisté tradice. Někdo sází ve stejnou hodinu, někdo na stejném místě a někdo zase točí stejná čísla neustále dokola. Právě to je případ devatenáctileté Rachel Kennedyové z Velké Británie, která měla nedávno smůlu, jakou si lze jen stěží představit.

Foto: Profimedia.cz

Studentka mohla vyhrát milirady.

Článek

Kennedyová jako řada mladých lidí sází čísla do loterie s vidinou toho, že ji jackpot zajistí na celý život. Svoje čísla má vybraná a každý týden sází ta samá.

Když viděla na konci února vylosovaná čísla, její tep vystoupal hodně vysoko. Naprosto přesně se totiž shodovala s jejími čísly. „Přihlásila jsem se do aplikace a viděla tam ta vylosovaná čísla, byla úplně stejná jako ta, která vždycky sázím,“ prozradila mladá žena.

Vzápětí však radost vystřídal obrovský šok. Na konkrétní losování totiž výjimečně zapomněla svoje čísla vsadit, takže i když se čísla shodovala, nevyhrála ani libru. A kolik že to mohla vyhrát? Neuvěřitelných 182 milionů liber, v přepočtu tedy asi 5,6 miliardy korun.

Studentka vyhrála v den svých narozenin miliony

Koktejl

„Udělala jsem chybu a zapomněla jsem si vsadit, protože jsem teď měla dost práce ve škole. Prostě se stalo,“ konstatovala Rachel. Řadu lidí by podobný zážitek, kdy se mohli stát z minuty na minutu miliardáři, zřejmě srazil do kolen, mladá Britka však bere celou situaci sportovně.

„Nejsem sice bohatší, ale nejsem ani chudší. Doufám, že ty peníze vyhraje někdo, kdo je bude zoufale potřebovat. Já se z toho snad rychle otřepu,“ dodala Rachel.

Tu už kontaktovala i společnost Camelot, která ve Velké Británii provozuje loterii EuroMillions. Pokud ale čekáte, že dostala mladá žena nějakou cenu útěchy, pak jste na omylu. „Dozvěděli jsme se o jejím příběhu. Je vidět, že má štěstí na vybírání čísel, takže jí přejeme hodně zdaru do budoucna a doufáme, že se zúčastní hned dalšího losování,“ uvedla společnost.

Reklama

Výběr článků

Načítám