Hlavní obsah

Nešikovný parašutista tvrdě sestřelil baseballistu

Novinky, vps
Hannibal

Americký baseballista Mattingly Romanin si už ze zápasů odnesl spoustu šrámů, ale určitě nečekal, že by ho mohl na hřišti někdy zranit parašutista, jako se mu to stalo tuto sobotu před začátkem hry. Romanin zůstal po tvrdém zásahu ležet pár minut na zemi, poté se ale vzpamatoval a odehrál celý zápas, napsal server Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Nešikovný parašutista tvrdě sestřelil baseballistu

 
Článek

Celkem tři parašutisté byli součástí oslav probíhajících před začátkem zápasu nižší letní ligy mezi týmy Hannibal Cavemen a Terre Haute Rex ve městě Hannibal ve státě Missouri. Dva přistáli správně, ale jejich kolega, který se na zem snesl jako druhý, manévr nezvládl.

Jeho obětí se stal Romanin, jenž stál u druhé mety a soustředil se na blížící se zápas. Baseballista schytal tvrdý zásah do hlavy a svalil se na zem. Srážku odnesl s několika modřinami a druhý den ho pořádně bolela hlava, jinak byl v pořádku a celou situaci bral s nadhledem.

„Byla tam chvilka, kdy mi došlo, že (parašutista) je příliš blízko. Takže jsem se snažil uhnout mu z cesty, ale bylo už příliš pozdě a jen jsem si uvědomil, že mě trefí, a pohnul jsem hlavou. Měl jsem štěstí, že jsem to nedostal přímo do obličeje,“ popsal Romanin, jak na poslední chvíli zmírnil následky srážky.

Reklama

Výběr článků

Načítám