Hlavní obsah

Němka vydražila na internetu svou svatební noc

Berlín

Muži z Německa, kteří milují bizarnosti, mohli mít o zážitek víc. Pokud byli ochotní za něj dobře zaplatit. Osmatřicetiletá Němka Sandra Meyerová, jak ji německá média citují, totiž vydražila na internetu svou svatební noc. A co víc - nejvyšší přihazující si bude moct užít s nevěstou před zraky jejího ženicha.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Aukce skončila 1. června se sumou 366 eur – asi 9,5 tisíce korun. V bizarní aukci na webu Gesext.de vystupuje dotyčná pod jménem NicoleBlow37, ovšem média jí dala pravé jméno a identifikovala ji jako Sandru Meyerovou. Ta přitom tvrdí, že vždy snila o sexu ve třech během svatební noci a našla ženicha, který je ochotný jí tento sen splnit.

„Chci ještě jiného muže, aby se se mnou miloval před zraky mého manžela během svatební noci. Potkáme se v baru, a pak se přesuneme do hotelového pokoje. Jakmile se spolu sladíme a půjde nám to, můj novomanžel se k nám připojí. Přineseme si kopii oddacího listu, aby bylo jasné, že je to opravdu první svatební noc,“ tvrdí Meyerová na svém profilu.

Udržovaný, taktní a atraktivní

Dvojice žijící v Severním Porýní – Vestfálsku má jasno v tom, jak má vítěz aukce vypadat: „Měl by být dobře udržovaný a taktní. Měl by chovat respekt k ženám a zaplatí nám dopředu také pronájem hotelového pokoje.“

Zájemce také musí dopředu poslat fotografii a být schválen nevěstou jako dostatečně atraktivní. Aukci vyhrál uživatel vystupující pod nickem Milo42.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám