Hlavní obsah

Němci dávají přednost luxusnímu autu před Pamelou Andersonovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Obyvatelé Německa by raději jeden víkend jezdili za volantem luxusního vozidla než by strávili dva romantické dny se sexy herečkou Pamelou Andersonovou, která proslula jako plavčice v seriálu Pobřežní hlídka. Vyplývá to z průzkumu, který uskutečnil a zveřejnil pánský magazín Men´s Car.

Foto: Jiří Smutný

Areál koupaliště je uzamčen a nepřístupný. Využít lze pouze „brouzdaliště“ na přilehlém parkovišti.

Článek

Pamela Andersonová není pro Němce přitažlivější než jízda třeba bavorákem. Když si dotázaní páni měli vybrat mezi víkendem s blonďatou krasavicí a jízdou v luxusním autě, plných šestaosmdesát procent jich dalo jednoznačně přednost vozidlu.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Čemu byste dal/a přednost?

Pětadvacet procent Němců se dále vyjádřilo, že by chtěli strávit čas se zpěvačkou Britney Spearsovou než v Lamborghini Gallardu.

Ženy mají radši muže než vozy

Výzkum nezapomněl ani na řidičky, které by si naopak zvolili pánskou společnost než jakýkoliv vůz zvučné značky. 75% žen by si vybralo víkend se zpěvákem Robbie Williamsem než projížďku v autě Bentley.

Anketa

Čemu byste dal/a přednost?
Víkendu s Pamelou Andersonovou
20,7 %
Víkendu s Robbie Williamsem
10,5 %
Víkendové jízdě v luxusním voze
38,7 %
Víkendu s Britney Spearsovou
20,4 %
Nedokáži si vybrat
9,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 411 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Pamela Andersonová si zalévala ňadra

Americká seriálová hvězda Pamela Andersonová (36) je na své bujné poprsí jistě pyšná. Zřejmě se domnívá, že právě její ňadra jsou nejdůležitější, proto o nich...

Pamela Andersonová se vzdává sexu

Muži, kteří dosud nestihli svést blonďatou herečku Pamelu Andersonovou, si budou muset asi dvanáct let počkat. Sexy krasavice se totiž rozhodla,...

Pamela Andersonová: Porno s Paris se mi líbí

Herečka Pamela Andersonová (36) se vžila do nezvyklé role poradkyně. Jejím důvěrníkem se stala bohatá dědička světové sítě hotelů Paris Hiltonová (22), která...

Výběr článků

Načítám