Hlavní obsah

Pamela Andersonová se vzdává sexu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAS VEGAS

Muži, kteří dosud nestihli svést blonďatou herečku Pamelu Andersonovou, si budou muset asi dvanáct let počkat. Sexy krasavice se totiž rozhodla, že až do dospělosti svých synů nebude randit s muži. V pátek o tom informoval zpravodajský server Ananova.

Foto: Jana Matějíková

expedice

Článek

Andersonová, která prošla bouřlivým manželským vztahem s bubeníkem Tommym Leem, vychovává jejich dvě děti, sedmiletého Brandona a o rok mladšího Dylana. Mateřskou péči bere pěkně od základů a od synků se už nehodlá vzdálit takřka ani na krok.

Mamka v celibátu

V ochranitelských pudech jí nemůže zabránit ani příslušník silnějšího pohlaví. "Dokud mým dětem nebude 18 let, asi nebudu randit. Jsem tak šťastná," potvrdila Pamela a dodala, že jí svobodný život vyhovuje.

"Trávím s dětmi celý svůj volný čas, jsem mamkou na plný úvazek," řekla herečka, která bez mužů září štěstím.

Autorka dvou knih

Andersonové v současnosti skutečně na partnerské vztahy nezbývá příliš času. Pracuje na televizním pořadu Stripperella, píše novinové sloupky do časopisu a také dvě knihy. První z nich ponese název From the Waist up a vyjde již letos v létě.

"Pojednává o maloměšťačce, která se vypraví do Kalifornie, začne pracovat pro eroticky laděný časopis a setká se s mnoha báječnými muži. Je to smyšlený příběh," pousmála se Pamela.

Reklama

Související témata:

Související články

Pamela Andersonová napadla KFC

Americká herecká hvězda Pamela Andersonová napadla síť jídelen fast food KFC. Restaurace se podle ní provinily tím, že lživě informovaly veřejnost o způsobu...

Pamela Andersonová si zalévala ňadra

Americká seriálová hvězda Pamela Andersonová (36) je na své bujné poprsí jistě pyšná. Zřejmě se domnívá, že právě její ňadra jsou nejdůležitější, proto o nich...

Výběr článků

Načítám