Hlavní obsah

Nejzamračenější kočka na světě se dočká vlastního filmu

Novinky, vps

Je tu další důkaz o tom, že v Hollywoodu je možné zfilmovat opravdu cokoliv. Produkční společnost Broken Road tento týden oznámila, že chystá film o Grumpy Cat, tedy o kočce, která je označována za nejzamračenější a nejmrzutější kočku na světě. Její sláva, která odstartovala na internetu, se tak rozšíří i na stříbrné plátno.

BEZ KOMENTÁŘE: Nejmrzutější kočka na světě je na přítomnost kamer zvyklá

 
Článek

Mrzutá kočka se ve skutečnosti jmenuje Tardar Sauce, ale od chvíle, kdy se fotky jejího věčně zamračeného obličeje loni proslavily na sociální síti Reddit, jí už nikdo neřekne jinak než Grumpy Cat (Mrzout). [celá zpráva]

Grumpy Cat, jejíž jedinečný výraz způsobila genetická vada, tak přisypala další peníze do pokladničky svých majitelů. Ti již dříve vydělávali na prodeji různých reklamních předmětů s podobiznami jejich čtyřnohého miláčka.

Práva na film získala společnost Broken Road, která má ve svém portfoliu například filmy Jack a Jill, Next nebo Čarodějův učeň. Podrobnosti o obsazení nebo zápletce zatím nejsou známy, ale podle očekávání se bude jednat o komedii.

„Začalo to jako fotka kočky, ale ten její výraz je tak legrační. Čtete všechny ty komentáře a memy a jeden je vtipnější než druhý. Myslíme si, že na základě této postavy můžeme natočit velkou rodinnou komedii,“ řekl producent Todd Garner.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám