Hlavní obsah

Nejvyšší modelka světa má 203 centimetrů a nohu číslo 48

Novinky, Dagmar Plecháčová
Turlock

Modelka zvaná Amazonka Eva (Amazon Eve) může s klidným svědomím říct, že si žije na vysoké noze. Od svých kolegyň se liší nejen výškou, ale i poměrně statným tělem. Američanka měřící přes dva metry si však své výjimečnosti užívá plnými doušky a zírající kolemjdoucí ji baví stejně jako pózování pro fotografa.

Článek

Jednatřicetiletá Eve byla podle informací deníku Daily Mail ještě do listopadu minulého roku úplně neznámá, ale vše se změnilo otištěním její fotografie v plavkách na titulní straně a pak i uvnitř jednoho amerického magazínu.

Foto: Profimedia.cz

Před dva metry vysoké modelky si jistě všimne na pláži či u bazénu úplně každý.

Eve žije v kalifornském Turlocku a nyní je již modelkou a herečkou na plný úvazek, zároveň se nebojí ani zápasení s muži, při kterém si účtuje v přepočtu 7600 korun.

Foto: Profimedia.cz

Pohled na nejvyšší modelku světa je vskutku impozantní.

Modelka přiznala, že všechny ženy v její rodině jsou vysoké, ale že největší problém je sehnat boty. Eve má nohu ve velikosti 48, při které je už značně zúžený výběr i u pánských bot, natož dámských na podpatku. Právě vysokých bot se přitom Amazon Eve vůbec nebojí, naopak, svou „přednost“ se snaží ještě podtrhnout.

Foto: Profimedia.cz

Modelka pózuje s Qeydou Penateovou a Jeronimem Nixem.

Foto: Profimedia.cz

Amazon Eve se už rok věnuje modelingové a herecké kariéře naplno.

Reklama

Výběr článků

Načítám