Hlavní obsah

Nejnevkusnější vtípek historie? Muž předstíral před manželkou, že zabil jejich syna

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Natáčení videí skrytou kamerou se v poslední době těší velké oblibě. A to i přesto, že se pak často ozývají kritické hlasy, že to autoři vtípku přehnali. Podobné je to i s posledním kouskem amerického komedianta Romana Atwooda, který nachytal svou manželku na to, že zabil jejich malého syna.

BEZ KOMENTÁŘE: Američan přichystal na manželku nevkusný vtípek

 
Článek

Američan tentokrát zinscenoval vtípek ve svém domě v Los Angeles, napsal server listu The Daily Telegraph. Do realizace zapojil i své dva syny, aby tak společně „napálili maminku“.

Atwood si v horním patře domu hrál se syny, když se domů vrátila jeho žena. Mladší z dětí mělo přitom záměrně na sobě kostým Spidermana. Poté, co se paní Atwoodová vzdálila, její muž schoval menšího syna do pokoje a místo něj si k sobě vzal stejně oblečenou figurínu. Tu pak jakoby omylem při hře shodil přes zábradlí do dolního podlaží.

Jeho žena okamžitě běžela dítěti na pomoc. Když ale zjistila, že jde jen o další z kousků jejího manžela, evidentně pro to neměla moc pochopení a celou scénku ukončila slovy: „Budeš spát na gauči.“ Těžko ale říct, do jaké míry byl celý vtípek sehraný - když má někdo za manžela profesionálního vtipálka, dá se očekávat, že o jeho záměrech bude, byť třeba jen částečně, vědět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám