Hlavní obsah

Nejkurióznější parodie na nejslavnější píseň současnosti

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Píseň Gangnam Style od rappera Psy uchvátila diváky po celém světě. Klip k tomuto hitu už na internetu zhlédlo přes 360 miliónů lidí. Pochopitelně se okamžitě vyrojilo mnoho parodií. Mezi ty nejpovedenější patří Klingon Style, hromadná choreografie filipínských vězňů, Kim Čong-un Style nebo předělaná scénka z filmu Pád Třetí říše.

Psy a jeho Gangnam Style

 
Článek

Populární píseň katapultovala jihokorejského interpreta mezi hvězdy hudebního nebe. Psy byl hostem několika amerických talkshow, jeho taneční kreace se od něj dokonce učila i Britney Spears. Mnoho nadšenců se jím inspirovalo a vytvořilo parodie největšího letošního hitu.

Nejen pro fanoušky Star Treku je určena parodie Klingon Style. Její tvůrci si dali opravdu záležet a předělali ve svém stylu v podstatě celý originální klip.

Parodie inspirovaná kultovním Star Trekem - Klingon Style

Ač se to zdá neuvěřitelné, tak Gangnam Style lze vytvořit i ze slavné scény z filmu Pád Třetí říše. Autor ve svém výtvoru narouboval části Hitlerova monologu do rytmu hudby.

Pád Třetí říše - Gangnam Style

Rivalita mezi Jižní a Severní Koreou dala vzniknout klipu, který si utahuje z vůdce Kim Čong-una a také vtipně glosuje život v KLDR.

Parodie na nejslavnější píseň současnosti - Kim Čong-un Style

Filipínští vězni z okresní věznice v Cebu si oblíbili Psyovu extravagantní choreografii. Téměř tisíc vězňů zvládlo úchvatné představení i přes prudký déšť, který se snášel na nádvoří nápravného zařízení.

Vězni na Filipínách nacvičili choreografii z Gangnam Style

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám