Hlavní obsah

Nejhorší psí paničkou je Britney Spearsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Nejhorší psí paničkou roku je prý jednoznačně zpěvačka Britney Spearsová. V hlasování čtenářů časopisů The New York Dog a The Hollywood Dog, které referují o zvířecích miláčcích celebrit, se totiž s velkým náskokem ocitla na prvním místě a nechala za sebou i svou přítelkyni Paris Hiltonovou.

Článek

"Britney byla jasná volba," řekla k výsledkům ankety šéfredaktorka jednoho z magazínů Hilary O'Haganová. "Spearsová mívala tři čivavy... a prakticky bez nich nevycházela z domu. Od chvíle, kdy potkala Federlinea a porodila děti, je ale nikdo neviděl."

Stříbrnou medaili si letos ze soutěže o "nejhoršího páníčka nebo paničku" odnesla loňská vítězka, dědička hotelového impéria Paris Hiltonová. Hlasující zaujala tím, že se svými psy nakládá jako s módními doplňky a nikoli jako s živými tvory.

Největší pochvalu naopak získala moderátorka Oprah Winfreyová, majitelka pěti psů, a porazila tak například herečku Tori Spellingovou nebo zpěvačku Joss Stoneovou.

Hlasování probíhalo na internetu po dobu tří měsíců, časopisy ale odmítly sdělit, kolik čtenářů se ho zúčastnilo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám