Hlavní obsah

Nejchytřejší a nejhloupější celebrity Hollywoodu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Magazín New York Daily zveřejnil seznam lidí, kteří jsou považováni za nejhloupější celebrity v Hollywoodu. Je to jakýsi protipól seznamu nejchytřejších hvězd, který zveřejnil list Entertainment Weekly.

Článek

Za chytré přitom nejsou považováni lidé jen podle své inteligence, ale i podle toho, jaká dělají rozhodnutí a jak se jim daří proplouvat náročným prostředím slávy. Jsou to nejen lidé úspěšní, ale i ti, kterým se daří prosadit něco nového.

Mezi padesátkou nejchytřejších proto nacházíme nestárnoucího režiséra Stevena Spielberga, herce Willa Smithe, Meryl Streepovou, která přesvědčila Hollywood, že i ženy po padesátce mohou dostávat zajímavé role, George Clooneyho, komika Sachu Barona (Borata) nebo Bena Stillera.

V kategorii nejhloupějších zvítězila s nápadným předstihem Lindsay Lohanová, která nejenže si vybírá špatné filmy, ale i nevhodné muže a potkává ji jeden průšvih s drogami a alkoholem za druhým. Dále se umístili Kiefer Sutherland, několikrát chycený opilý při řízení, bezradná hvězdička Tori Spellingová, stárnoucí rockerka Courtney Love nazývaná "neštěstí na pochodu", a Michael Jackson, dnes již jen bývalý zpěvák, který se potácí od jednoho průšvihu a plastického zákroku ke druhému.

Mnohé možná překvapí, že Britney Spearsová získala až 14. místo, ale zřejmě se jí v anketě hlasujícím trochu zželelo. Na čestném druhém místě se umístila žena, o které většina z nás ani neslyšela, Kim Kardashianová. Stříbro si vydobyla tím, že médiím nenápadně dodala své sexy video - a nikoho to nezajímalo. Jak smutné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám