Hlavní obsah

Návštěvnice cirkusu se ztrapnila před celým obecenstvem

Novinky, vps

Poněkud divočeji, než se původně čekalo, skončila v jednom ruském cirkusu část představení, v níž se měli diváci projet na velbloudovi. Jedné z návštěvnic totiž praskly kalhoty, poté navíc začala nekontrolovatelně poletovat zavěšená na laně po manéži a srazila zaměstnance cirkusu.

BEZ KOMENTÁŘE: Návštěvnice cirkusu poletovala mezi zřízenci

 
Článek

V podstatě už od začátku bylo všechno špatně. Velbloud se splašil a neočekávaně se rozběhl, takže žena ani neměla šanci pořádně se usadit.

Že jí vzadu praskly kalhoty, si ihned uvědomila a snažila se díru zakrýt rukou. Jednou rukou se ale neudržela a ze zvířete spadla.

Jisticí lano ji samozřejmě udrželo, ale nemohla kontrolovat svůj pohyb a doslova při tom sestřelila cirkusového zřízence. Ten se promptně zvedl a chtěl ženě pomoci, ona už ale mířila s rudou tváří ven z manéže. Neuvědomila si však, že ji drží elastické lano, které ji, jako by toho nebylo málo, odstřelilo zpět.

Znovu srazila téhož cirkusáka a přidala k tomu ještě jednoho. Tím už pro diváky jistě velmi humorná scénka skončila a ženu se konečně podařilo odepnout.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám