Hlavní obsah

Naomi dostala kopačky, Usher se s ní nudil

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Po třech měsících randění dal černošský zpěvák Usher kopačky čokoládové krasavici Naomi Campbellové. Jeho kamarádi prozradili, že se s Naomi nudil. Supermodelka ovšem rozhlašuje, že naopak ona opustila Ushera. Prý jí šíleně lezlo na nervy, jak pěvecké eso jeho kamarádi a manažeři pořád hlídají.

Článek

Romance mezi Usherem a Naomi se rozehrála na udělování hudebních cen při výročním ceremoniálu Billboard Music Awards, kde hudebníka britská topmodelka doprovázela. Zatímco tehdy byla jeho ozdobou velmi ráda, dnes si na svůj úděl poutače pozornosti velice stěžuje. Usher podle ní těžil z jejich lásky více publicity než ona sama.

"Usherův tým ho pořád moc hlídá a nutil Naomi, aby se chovala určitým způsobem a dělala to, co jí řeknou. Včetně toho, aby ho doprovázela na každém červeném koberci a objevovala se s ním na každé fotce. Lezlo jí to krkem," nechala se slyšet osoba z modelčina okolí.

"Usher je rozzuřený. Naomi hned všem dokola vykládala, že ji neustále do něčeho nutil, tedy jak se má oblékat, jak se má chovat na veřejnosti, když jsou spolu. Ale je to nesmysl. Usher je pevný charakter a rozhodně by nedopustil nějaké nedorozumění. Zní to prostě jako kyselé hrozny. Ve skutečnosti se Usher začal s Naomi nudit a ona byla hotová z toho, že jí neodpovídal na každý telefonát," uvedl naopak zpěvákův kamarád.

Reklama

Související témata:

Související články

Naomi Campbellová slavila v Saint Tropez

Je krásná, slavná a bohatá, přesto však Naomi Campbellovou doma v Británii v lásce nemají. Nechuť veřejnosti vůči ní se natolik vyhrotila, že modelka hledá...

Naomi Campbellová chce uspět jako herečka

Topmodelka Naomi Campbellová po letech strávených na molech uvažuje, že by vyměnila pole své působnosti a vrhla se na hereckou kariéru. Podle amerického listu...

MÓDA: Naomi v Riu poodhalila poprsí

V uplynulých dnech se v brazilském Rio de Janeiru konala přehlídka, kde byly představeny kolekce na sezónu podzim/zima 2005. Prezentace se zúčastnila také...

Výběr článků

Načítám