Hlavní obsah

Naomi Campbellová touží po dítěti, hledá proto otce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Topmodelka by si přála dítě, zatím však hledá vhodného tatínka. Nechala se slyšet, vhodným kandidátem by byl hollywoodský herec Robert De Niro.

Foto: Bochezová

Účastník Rotopedtours ze Senioru B v Otrokovicích

Článek

Jak píše internetový server britské verze magazínu Vogue, dvaatřicetiletá modelka prý začala o mateřství intenzivně přemýšlet poté, co šťastně porodily její přítelkyně z branže Kate Mossová a Claudia Schifferová. Na rozdíl od nich ale Naomi nemá stálého partnera. Před dvěma roky se rozešla se svým dlouholetým přítelem, šéfem nynější stáje formule 1 Renault Flaviem Briatorem, a od té doby pouze prožívá krátké románky.

S dnes devětapadesátiletým Robertem De Nirem měla Campbellová poměr v devadesátých letech a i po rozchodu zůstali důvěrnými přáteli. Kdykoli si modelka potřebovala s někým promluvit, byl to právě De Niro, komu telefonovala. "Naomi cítí, že De Niro by vnesl do jejího života klid a pohodu," míní nejmenovaný zdroj.

A možná, že se pár opravdu dá znovu dohromady: V minulých dnech viděli Naomi s Robertem v jednom newyorském baru a pár pak údajně odešel do modelčina bytu. Koneckonců - De Niro je volný. S bývalou letuškou Grace Hightowerovou se po šesti letech rozvádí.

Reklama

Výběr článků

Načítám