Hlavní obsah

Naomi Campbellová touží po dítěti, hledá proto otce

LONDÝN

Topmodelka by si přála dítě, zatím však hledá vhodného tatínka. Nechala se slyšet, vhodným kandidátem by byl hollywoodský herec Robert De Niro.

Foto: Bochezová

Účastník Rotopedtours ze Senioru B v Otrokovicích

Článek

Jak píše internetový server britské verze magazínu Vogue, dvaatřicetiletá modelka prý začala o mateřství intenzivně přemýšlet poté, co šťastně porodily její přítelkyně z branže Kate Mossová a Claudia Schifferová. Na rozdíl od nich ale Naomi nemá stálého partnera. Před dvěma roky se rozešla se svým dlouholetým přítelem, šéfem nynější stáje formule 1 Renault Flaviem Briatorem, a od té doby pouze prožívá krátké románky.

S dnes devětapadesátiletým Robertem De Nirem měla Campbellová poměr v devadesátých letech a i po rozchodu zůstali důvěrnými přáteli. Kdykoli si modelka potřebovala s někým promluvit, byl to právě De Niro, komu telefonovala. "Naomi cítí, že De Niro by vnesl do jejího života klid a pohodu," míní nejmenovaný zdroj.

A možná, že se pár opravdu dá znovu dohromady: V minulých dnech viděli Naomi s Robertem v jednom newyorském baru a pár pak údajně odešel do modelčina bytu. Koneckonců - De Niro je volný. S bývalou letuškou Grace Hightowerovou se po šesti letech rozvádí.

Reklama

Výběr článků

Načítám