Hlavní obsah

Nahé rudé Venduly z Hradce si všimli už i v Británii

Londýn

Komunistické zastupitelky z Jindřichova Hradce Venduly Kroupové, jež na svém facebookovém profilu zveřejnila fotografie, na nichž je nahá, si všiml i nejčtenější list ve Velké Británii, bulvární deník The Sun. Redakce poznamenala, že na základě snímků „rudá“ Vendula v příštích volbách jistě uspěje.

Článek

Kroupová pózuje na 67 fotografiích oděná do potrhaných punčoch, zahaluje se pouze do prostěradla, případně se nechává fotografovat zcela nahá.

Čtěte: Rudá Vendula ze zastupitelstva pózuje na odvážných aktech jako domina

„Myslíme, že v příštích volbách získá nejvyšší známky,“ napsal The Sun, přičemž slovo známky (marks) přepsalo na stejně foneticky znějící Marx.

S tím souhlasí většina diskutujících pod internetovou verzí článku. „Má můj hlas,“ napsal jeden, zatímco druhý podotkl: „Doufejme, že to samé neudělá (ministryně vnitra) Theresa Mayová“.

Někteří poukázali na překvapivé spojení volných mravů s komunisty. „Dodala nový význam čilé diktatuře,“ napsal jeden z přispěvatelů.

Kroupová odhalené snímky se svou politickou aktivitou nespojuje. „Žádný problém s těmi fotografiemi nemám,“ řekla Novinkám na dotaz, jak reagují její kolegové v zastupitelstvu a ve straně.

Blonďatá pětadvacetiletá studentka vysoké školy Kroupová je nejmladší jindřichohradeckou zastupitelkou. Ve volbách do 29členného zastupitelstva získala 1014 hlasů.  Na svém profilu na serveru fotoparta.cz, kde se registrují modelky, se hodnotí jako středně pokročilá modelka. Uvádí míry 75-50-60 s tím, že focení aktů bere jako hobby, je ale ochotná kvůli němu cestovat po celém světě. "Miluji i sama sebe," připsala Kroupová ke komentářům svého fotoalba.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám