Hlavní obsah

Nad New Yorkem a San Franciskem se objevilo stejné UFO

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výskyt stejných neidentifikovatelných létajících objektů byl minulý týden hlášen nad minimálně dvěma americkými městy. Obyvatelé San Franciska a New Yorku natočili zvláštní světla, která se pohybovala v podobné formaci. Vzhledem k avizovanému údajnému konci světa se toho chytli různí hlasatelé apokalypsy, kteří jev považují za další potvrzení správnosti své teorie.

BEZ KOMENTÁŘE: UFO nad San Franciskem vytvářelo trojúhelníkové formace

 
Článek

Původ podivných světel zatím nebyl objasněn. Nabízí se vysvětlení, že se jednalo o čínské lampióny, které jsou za UFO zaměňovány velmi často. To však podle svědků není možné.

„Ze začátku to vypadalo jako létající lampióny nebo něco podobného, ale pak to začalo vytvářet formace, trojúhelníková uskupení,“ řekl televiznímu kanálu CBS5 Enrique Barrios, který objekty spatřil v San Francisku.

BEZ KOMENTÁŘE: Létající objekty se zjevily i nad New Yorkem

Právě změny pohybu světel zmátly různé experty. Ti se nechtějí splést, a tak si nikdo z nich netroufne jev přesně identifikovat. Definitivní důkaz, který by milovníkům záhad vzal vítr z plachet, proto zatím nebyl předložen.

„Nejsou to planety, souhvězdí, meteory ani měsíc,“ uvedl Bing Quock, náměstek ředitele v Morrisonově planetáriu v Kalifornii. Jedním dechem ale dodává, že mimozemské objekty by nebyly jeho prvním tipem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám