Hlavní obsah

Na pláži v Kalifornii se procházela žena s žirafou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevšední scéna se odehrála v pondělí na pláži v kalifornské Santa Monice v Los Angeles. Po tamní pláži se procházela žena s žirafou. Podle deníku Daily Mail si sudokopytníka jménem Jax pronajal tamní společenský klub Jonathan Club v rámci oslav Svátku práce.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Záběry z místa pořídil Bill Melugin, kterého stejně jako mnoho dalších lidí v okolí přežvýkavec na pláži velmi překvapil. Cyklisté, bruslaři i chodci zastavovali, aby si žirafu vyfotili či natočili.

Podle deníku Daily Mail si žirafu jménem Jax pronajal místní společenský klub Jonathan Club, který pro zdejší obyvatele pravidelně pořádá velké množství různých akcí.

Tentokrát se jednalo o oslavy Svátku práce, který v USA připadá na první zářijové pondělí. „Dnes máme na pláži speciálního hosta, Jax. Šťastný Svátek práce!“ píše se v popisku u fotek s žirafou na facebookovém profilu zmíněného klubu.

Většinu uživatelů sociálních sítí příspěvek pobavil, našli se však i tací, kteří měli o zvíře starost. „Vypadá to odporně, když vezmu v úvahu, že žirafa je vystavena přímému slunci bez vody(?),“ napsal jeden z komentujících. „Doufám, že to krásné stvoření je v pořádku... Nedívá se mi na to dobře,“ uvedl další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám