Hlavní obsah

Na obálce časopisu Vogue je fotka vévodkyně Kate

Londýn

Na obálce nového čísla módního časopisu Vogue je poprvé fotografie vévodkyně Kate, manželky britského následníka trůnu prince Williama. Červnové číslo, které podle agentury Reuters jde ve čtvrtek do prodeje, se věnuje 100. výročí vzniku britské verze prestižního amerického měsíčníku a obsahuje další nové snímky Kate.

Foto: Josh Olins, ČTK/AP

Vévodkyně Kate na obálce časopisu Vogue

Článek

Vévodkyně Kate tak následuje příkladu Williamovy zesnulé matky, princezny Diany, která jako módní ikona několikrát obsadila obálku Vogue. "Jsem velice ráda, že jsme mohli pokračovat v naší tradici vynikajících královských portrétů," prohlásila šéfka britského vydání Vogue Alexandra Shulmanová.

Na titulním portrétu se Kate ve venkovském prostředí usmívá v bílé blůze, hnědém saku a s tmavým kloboukem westernového typu. Na jedné z fotografií uvnitř časopisu se vévodkyně v černočerveně pruhovaném topu s dlouhým rukávem opírá o dřevěný plot.

Foto: Josh Olins, ČTK/AP

Vévodkyně Kate na obálce časopisu Vogue

Snímky pořídil v lednu v hrabství Norfolk prominentní britský fotograf Josh Olins. Dvě z fotografií jsou rovněž součástí výstavy Vogue 100: A Century of Style v londýnské umělecké galerii National Portrait Gallery. Kate ve středu večer výstavu navštívila a k radosti novinářů se při tom nechala opět fotografovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám