Hlavní obsah

V hotelu v Bratislavě se mlátili dva boxeři. Policii tvrdili, že mají trénink

Právo, ivi
Bratislava

Nevšední zákrok má za sebou bratislavská policie, když ve čtvrtek tři hodiny po půlnoci zasahovala v jednom z pokojů Hotelu Dukla na Dulově náměstí. V pokoji se prali dva nazí muži, kteří policistům tvrdili, že jsou boxeři a pouze trénují.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policejní hlídka byla do hotelu přivolána s tím, že v jednom z pokojů došlo k fyzickému konfliktu mezi dvěma hosty.

„Po příjezdu policistů na místo bylo potvrzeno, že z pokoje se ozývá křik a hluk. Po otevření dveří policisté uviděli dva nahé muže, kteří se vzájemně fyzicky napadali,“ uvedla slovenská policie na sociální síti.

Slovák se snažil sjet z nadchodu po lávce pro pěší

Koktejl

Policisté je vyzvali, aby s tím okamžitě přestali a předložili doklady totožnosti. „Oba muži, 37letí cizí státní příslušníci, kteří byli zjevně pod vlivem alkoholu, policistům tvrdili, že jsou boxeři a před spaním si chtěli zatrénovat,“ konstatovala policie.

Muži uhradili škodu, kterou způsobili na zařízení pokoje, a sanitkou byli převezeni k ošetření do jedné z bratislavských nemocnic, protože si vzájemně způsobili zranění na hlavách a v horní části těla.

Reklama

Související články

Slovák zapomněl ve vlaku celoživotní úspory

Starší muž vystoupil z vlaku v Košicích a teprve poté si s hrůzou uvědomil, že v něm zapomněl příruční zavazadlo, v němž bylo 61 900 eur (téměř 1,6 milionu...

Výběr článků

Načítám