Hlavní obsah

Na golfovém hřišti se procházel gigantický aligátor, připomínal spíš dinosaura

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Charitativní golfový turnaj na ostrově Kiawah Island v Jižní Karolíně nabral nečekané obrátky. Hra musela být přerušena, protože se na hřišti objevil aligátor gigantických rozměrů. Naštěstí nikomu nic neudělal a zmizel v nedalekém rybníku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Obří aligátor na golfovém hřišti připomínal spíš dinosauraVideo: AP

 
Článek

Obří monstrum se nejdřív nonšalantně procházelo po trávě, aniž si ho golfisti, kteří k němu byli otočeni zády, všimli, napsal server televize ABC.

„Byl to doslova dinosaurus. Lidé říkali, že byl jedním z největších, jakého kdy viděli,“ citoval web Charleston Post and Courier Carrie Mooresovou, která celý zápas, jenž se konal 26. března na The River Course, dokumentovala a obřího aligátora natočila.

Právě ona rovněž upozornila na zvíře nic netušící hráče. Ti podle jejích slov okamžitě naskákali do vozíků a ujeli. Někteří si však jedinečný pohled přece nenechali ujít.

O den později se podobně velký aligátor objevil zase na golfovém hřišti Osprey Point Course vzdáleném zhruba šest kilometrů. Zda se jednalo o stejného jedince, není jasné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám